Turnaukset

Korttelissa pelataan kaikenkarvaisia turnauksia pääsarjan eli joukkuetenniksen lomassa. Pääasiassa nämä ovat lyhyitä & huumorismielisiä:

Turnauskauden avaa suosittu Kinkunsulatusturnaus joka pelataan tapaninpäivänä. Keväällä on sitten vuorossa Tipu-Tour pääsiäisen aikaan. Kesän kynnyksellä järjestetään mahdollisuuksien mukaan Janus-Open ja ulkokauden avaava Tiilimurska. Heinäkuun yleensä lomailemme, mutta kesän lopussa jälleen pelataan. Silloin on luvassa Kesä-Mestarit ja ulkokauden päättävässä Liigapäivässä pelaamme kilpaa puumailoilla. Silloin on luvassa legendaarinen Woody. Ja lisääkin järjestämme jos kansa niin vaatii. Uusinpana konseptina jaosto esitteli Miksaus-Mixtyn, jossa onnella on merkitystä jo pelkässä turnaukseen mukaan pääsemisessä :)

Seuraa tätä sivua niin pysyt kartalla tulevista turnajaisista. Kutsu, info ja ilmoittautumislomake ilmestyy silloin näille sivuille. Voit myös halutessasi liittyä tiedotelistallemme. Silloin saat kutsun suoraan sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan pelaamaan!

Seuraava turnaus: ?