Uutiset

Kuulitko hyvän kaskun kentän laidalla? Todistitko yllätyksellistä ratkaisua matsille? Nappasit kuvan hienosta pelitilanteesta? No lähetä se Jaostolle, niin kenties jaamme sen verkolla. Mikäli siis katsomme että kyseessä on Liigahengen mukaista huumoria tai muuten kynnyksen ylittävä juttu :)

AJANKOHTAISIA ASIOITA, MENNEITÄ SEKÄ TULEVIA, MERKKIPAALUJA & LIIGAN LEGENDOJA:


JOUKKUETENNIS KUTSUU (7.9.2020)
Tennisjaosto valmistautuu uuteen tiimikauteen, tervetuloa mukaan! Kesän pelit on saatu päätökseen ja ne ovat viimeisiä palkintoja vaille nipussa. Sitten siirrymme avoimen yleiskokouksen (MA 28.9. hallilla) kautta kohti uutta Joukkuekautta. Tästä noustaan!

KORONARAJOITUKSET HELPOTTAVAT
(7.5.2020)
Tennisjaosto seuraa tilannetta ja valmistautuu jo kesän peleihin. Tavoitteena on saada info ja kutsut kaikille toukokuun aikana ja pelit käyntiin kesäkuussa. Luvassa 2-4 peliä tiimeinä sekä mixtyä. Onneksemme tennis ei ole kontaktilaji ja ulkopelit rajaavat myös ahtaammat sosiaalitilat yhtälöstä. Lämpö hellii jo ja kentät avautuvat varmasti pian, pysykää terveinä ja muistakaa hygieniaohjeet. Risikiryhmälle & senioreille: käyttäkää omaa harkintaa osallistumisessa, niin tässä kuin kaikessa muussakin. Emme ota kantaa siihen, onko tennis vaarallisempaa kuin esim. kaupassakäynti. Se riippuu suuresti kunkin pelityylistä ja ostoskorin sisällöstä. Jokainen tekee siis itse oman elämänsä päätökset, joita ei ole muilta osin puolestamme tehty tai toisin määrätty.

VIRUS SEMENTOI KAUDEN
(27.3.2020)
Tennisjaoston päätös PE 27.3.2020 ja viesti Kortteliliigan tennisjoukkueille on seuraava:

Näissä oloissa ei ole mahdollista enää harkita talvisarjan jatkamista. Korona-epidemia edellyttää meitä kaikkia nyt pitämään huolta omasta sekä läheistemme terveydestä. Parhaiten teemme tämän välttämällä tarpeetonta kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa.

Tämän johdosta Tennisjaosto on päättänyt, että 2019-2020 talvisarja keskeytetään eikä kaudelta 2019-2020 jaeta sijoituksia eikä palkintoja. Kaikki joukkueet jatkavat nykyisissä divisioonissaan ensi kaudella (ei nousijoita, ei putoajia). Kiitämme kaikkia joukkueita hienosta kaudesta, tiukoista peleistä ja osallistumisesta.

Liikkumis- ja kokoontumisrajoitukset mahdollisesti vielä kiristyvät entisestään, mutta uskomme että ihmiset ajattelevat iso kokonaisuutta omassa toiminnassaan ja tilanne tasoituu kesän aikana. Ja pääsemme jälleen kentille. Pysykää terveinä & tukekaa heikompia!

KORONAVIRUS PYSÄYTTÄÄ KARVAPALLON
(13.3.2020)
Kortteliliigan johtokunta on päättänyt, että kaikki pelitoiminta liigassa keskeytetään toistaiseksi kahden viikon ajaksi. Päätöksellään Kortteliliiga haluaa olla mukana talkoissa ja ehkäistä omalta osaltaan koronaviruksen leviämistä.

Tennisjaosto tukee yhteistä taistelurintamaa ja pysäyttää täten pelit välittömästi kaikilla sarjatasoilla kahden (2) viikon ajaksi. Jatkosta tulee tietoa lisää myöhemmin, mutta pelit jatkuvat ohjelman mukaisesti aikaisintaan siis LA 28.3. Tennisjaosto on yhteydessä sähköpostitse suoraan kaikkien joukkueiden vetäjiin sarjan osalta ennen 2 viikon keskeytysajan päättymistä jatko-ohjeineen.

Seuratkaa myös some-kanaviemme tiedotteita:
https://www.facebook.com/korttelitennis/
https://www.instagram.com/korttelitennis/

KINKKUTURNAUS JA JOULUTAUKO (17.12.2019)
Korttelitenniksen joulutauko lähestyy. Sarjapeleihin tulee siis vuodenvaihteessa pieni tauko. Samalla tulee muistaa seuraavavat pointit:
1) Tapanina sulatetaan silavaa, hauska Jouluturnaus silloin menossa. Tule glögille & katsomaan.
2) Vuodenvaihteessa päättyy siirtoraja: 1.1.2020 alkaen ei voi enää ottaa uusia pelaajia tiimiin
3) Tennisjaosto tiedottaa jatkossa myös uusilla kanavilla tapahtumista:
– Facebook ja Instagram -linkit ovat joka sivun alareunassa, tässä vielä selkokielisenä:
* Facebook: https://www.facebook.com/korttelitennis/
* Instagram: https://www.instagram.com/korttelitennis/
* Laittakaa kuvia tulemaan, loppuvuoden innostavimmalle fotolle luvassa yllätyspalkinto :)

WILSON PALLOJA EDULLISESTI
(5.10.2019)
Tennisjaoston yhteistyökumppani, Prisma Holma tarjoaa kaikille pelaajille laadukkaita Wilson -palloja kauden aloittamiseen. Nyt erikoishintaan! Tsekkaa diili alla, tilaa tiimillesi laatikko & hyödynnä samalla bonukset:

(ps: Prisma pyrkii pitämään myös kauden aikana aina laatikon hyllyssä)

JOUKKUETENNISKAUSI 2019-2020 ALKAA PIAN! (4.9.2019)
Ilmoittautuminen on avattu, Tervetuloa jälleen mukaan kaupungin kovimpaan tennissarjaan! Useita eri sarjatasoja, senioreita unohtamatta, tsekkaa info joukkuetenniksen sivulla.

ERKKI ”EKI” HOPPARI -trophy (11.8.2019)
Palkinnon saamisen perusteet:
Eki Hoppari -trophyn saaja voi olla kuka tahansa tennisaktiivi, riippumatta siitä, onko kyseessä pelaaja, valmentaja, harrastaja tai muu lajin vaikuttaja, johon voidaan yhdistää yksi tai useampi seuraavasta:

* Aktiivinen, auttavainen, Liigahenkinen.
* Iloinen, avoin, lämmin persoona.
* Läsnäolo ja huumori, kentällä ja sen ulkopuolella.
* Hiljainen, mutta jatkuva positiivinen taustavaikuttaja.

Saaja voi olla myös henkilö, yritys tai muu taho, joka edistää lajin harrastamista, parantaa sen olosuhteita kaupungissamme ja muuten vaikuttaa suoraan tai taustalla näihin asioihin positiivisesti. Tätä huomionosoitusta ei jaeta vuosittain, ainostaan tarvittaessa. Tennisjaosto päättää jakamisen tarpeesta ja esittelee perusteet Liigalle. Myös Kortteliliigan hallitus voi esittää palkinnon jakamista. Pelaajisto voi tuoda myös ääntään esille Jaoston kautta.

”Rakkaudesta lajiin, sen harrastamisesta ja edistämisestä. Hyvän olon levittämisestä, positiivisesta läsnäolosta. Yhteisönsä mukana olemisesta. Päätyyn saakka.”

Näillä saatteilla jaettiin historian ensimmäinen ERKKI ”EKI” HOPPARI -trophy. Palkinnon otti Liigan 50v juhlaviikonlopun aikana vastaan Lasse Stenstöm. Ansaitut onnittelut vielä kerran.

KORTTELI 50 VUOTTA
(18.7.2019)
Rakas Liigamme täyttää pyöreitä LA 10.8.2019! Perinteisenä Liigapäivänä tapahtuu siis tänä vuonna isosti ja iltaan saakka. Tennisväki laittaa oman shown käyntiin jo PE iltana, jolloin pelataan perinteisen Kisapuisto Classicin eli Puumailaturnauksen alkulohkot. Ilmoittautuminen ja info pian turnaussivulla. Älä missaa kesän kohokohtaa !!!

VERKKO NURIN (20.6.2019)
Sivustomme oli tovin nurin johtuen palveluntarjoajaan kohdistuneesta hyökkäyksestä. Varmuuskopiot on nyt palautettu ja viilaamme vielä joitakin asetuksia, joten lyhyitä katkoksia saattaa esiintyä juhannuksen molemmin puolin. Olkaa siis yhteydessä sähköpostitse, mikäli sivulla on huoltokatko ja asianne on kiireellistä. Rentoa kesää!

Tässä vielä ylläpidon tiedote lyhennettynä oleelliseen:
”Haittaohjelma analysoitiin Kyberturvallisuuskeskuksessa sekä tietoturvaan erikoistuneella yrityksellä. Kyseessä oli uusi haittaohjelma, joka hyödynsi Exim -sähköpostiohjelman haavoittuvuutta tarkoituksenaan suorittaa kryptovaluutan louhintaa palvelimen resurssien avulla. Molemmat tahot vahvistivat, että haittaohjelman tarkoituksena ei ollut päästä murtautumaan tietokantoihin tai muuhun asiakkaiden dataan mitä palvelimella on, eikä palvelimen lokitiedot antaneet tähän viitteitä.

Korvaavien alustojen rakennus aloitettiin välittömästi ja ensimmäiset datasiirrot aloitettiin jo samana päivänä. Lokitietojen perusteella tietoturvaloukkaus ei ole kohdistunut asiakkaiden henkilötietoihin. Varmuuden vuoksi olemme kuitenkin jo tehneet tietoturvaloukkauksesta ilmoituksen (Dnro 4879/171/2019) tietosuojaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun 18.6.2019 antaman vastauksen mukaan ilmoitus ei anna tietosuojavaltuutetun toimistolle aihetta ryhtyä asiassa enempiin toimenpiteisiin.”

KISIKSESSÄ TAPAHTUU TASARAHALLA (18.5.2019)
Kentät käytössä tasarahalla, kaikille tasoille tusutumista mailapeleihin, tsekkaa info alta:

Mailapelikimarat Kispissä

KESÄKSI PALLOJA  (3.5.2019)
Kesän peliohjelma julkaistaan heti sisäkauden päättyessä. Yhteistyökumppanimme Holman Prisma tarjoaa sitä silmällä pitäen jo nyt tuoreen pallodiilin, käyttäkää törkeästi hyväksenne. Tilausohjeet & info ohessa: Pallotarjous KESÄ2019

KAUSI HUIPENTUU FINAALEIHIN  (3.5.2019)
Jälleen on saatu talvisarja pelattu, finaaleita vaille valmis. Tervetuloa siis LA 11.5. seuraamaan viimeisiä otteluita neljällä eri sarjatasolla. Kisapuiston hallilla päivä alkaa SeniorTourin palkinnoilla ja pyttyjä sataa tiimeille koko iltapäivän. Ohessa info, Tervetuloa mukaan!
Korttelitennis Finaalit 2018-2019

TIPU-TOURILLA TAPAHTUU
(26.3.2018)
Legendaarinen Tipu-Tour näyttää jälleen keväälle merkit! Älä jumita kotona vaan tule pelaamaan! Paikan päällä perinteiset & legendaariset arpajaiset, ole nopea ja syö hidastelijoiden suklaat! Tarkemmat tiedot turnaussivulla.

KINKUNSULATUS LÄHESTYY  (7.12.2018)
Suomi on 101, joten klassista possuhikeä vuodatetaan jälleen pian. Tapaninpäivänä on siis luvassa vuoden viimeinen, mutta takuulla hikisin ja hauskin turnaus! Tsekkaa info turnaus-osiosta & Tervetuloa mukaan!

WILSON PALLOJA PRISMASTA
(27.10.2018)
Tennisjaoston yhteistyökumppani, Prisma Holma tarjoaa Korttelitenniksen pelaajille laadukkaita Wilson -palloja. Nyt edullisesti ja kätevästi ostosreissun yhteydessä. Nappaa laatikko mukaan auton perään, niin treeneissä kulkee ja matsit rullaavat. Tsekkaa diili tästä & käytä hyödyksesi!

Kauden pallodiili Holman Prismasta!

JOUKKUETENNIS 2018-2019 ALKAA! (16.10.2018)
Korttelitenniksen joukkuesarja pamahtaa käyntiin MA 22.10. klo 20 ottelulla ”ST-77 III – Soft Action” ja ensimmäisellä viikolla pelataan yhteensä 22 ottelua. Tahti on kova, mutta matsejakin on yhteensä 510 kpl viidellä eri sarjatasolla. Otteluohjelmat ja kaikki tarvittava Joukkuetenniksen sivulla. Tervetuloa jälleen mukaan!

WILSON JOUKKUETENNIS LÄHTOKUOPISSA (7.10.2018)
Ilmoittautuminen on päättynyt, säännöt & divarit ovat kasassa ja ohjelmia on alettu askartelemaan. Tiimeille on lähetetty osallistumismaksut ja pelaajaluetton linkki. Kaikki info löytyy joukkuetenniksen sivulta ja viime hetken drafteja voi tutkia pelaajapörssistä.

WILSON JOUKKUETENNIS 2018-2019 KUTSUU (6.9.2018)
Korttelitenniksen pääsarjan uusi kausi alkaa! Matsit on tarkoitus aloittaa vkolla 43, mutta sitä ennen on vielä paaaaaaljon hommia. Ja kaikki alkaa tiimeistä, joten ilmoittautuminen on avattu, samoin pelaajapörssi, tasoitusluettelo on päivitetty ja yleiskokousta myös valmisteltu. Tsekkaa tarkempi info joukkuetenniksen sivulla ja ilmoita jengisi mukaan!

JANUS AREENA LAAJENEE – MYÖS UUSI LAJI TULOSSA (17.8.2018)
Lahden Tennis- ja Squashkeskus on kesän aikana laajentanut Janus-Areenaa. Luvassa on lisää kenttiä ja kokonaan uusi laji: Padel. Lisätietoja laajennuksesta, uudesta lajista, kursseista ja kenttävuoroista saat hallilta sekä LVS:n sivuilta. Korttelitennis kannustaa kaikkia kehittämään mailapeliosaamistaan monipuolisesti ja kiittää halliyhtiötä näiden mahdollisuuksien laajentamisesta.

Janus Areena 2018 laajennus

Janus Areena 2018 laajennus

Konseptikuva Padel kentästä

JOUKKUETENNISKAUSI LÄHESTYY – UUDET PELAAJAT & TIIMIT HUOM! (6.8.2018)
Kiinnostaako pelaaminen omalla tiimillä? Kenties porukka on jo koottu, mutta kaipaisitte
käytännön lisätietoa rohkaisuksi? Pieni taktiikkapalaveri tarpeen? Tämä kurssi on suunniteltu juuri sinulle ja joukkueellesi. (Korttelitenniskurssi)

LEGENDAARINEN PUUMAILAKISA LÄHESTYY JÄLLEEN (30.7.2018)
Jälleen on se aika, kun Kortteliliiga kerää lukuisat lajinsa Kisapuistoon viettämään yhteistä upeaa Liigapäivää. Tenniksen osalta se tarkoittaa ”Woody” -klassikkoa. Legendaarinen 4-peli puumailaturnaus pelataan aikapelein & tasoitetuin parein. Ja vain 32 nopeinta mahtuu alkulohkoihin mukaan, ilmoittaudu tästä!

KESÄMESTARIT ON PELATTU (29.7.2018)
Kesän kuumimmat pelit on pelattu, tsekkaa turnauksen tulokset. Kiitos kaikille osallistujille!

KARSINNAT PELATTU (19.6.2018)
Ykkösen putoajapaikalla olleen TEHO Sportin ja kakkosen nousijakandinaatin Murinapossun väliset karsintaottelut on viimein pelattu. TEHO Sport säilytti sarjapaikkansa yhteistuloksella 2-1 seuraavin otteluparein ja numeroin:

Teemu Varpola (3) / Timo Kosonen (2) vs. Jösö Mäkipää (3) / Atte Niemi (3) = lopputulos 8-6
Aki Karppinen (3) / Ville Veihtola (3) vs. Hannes Mero (3) / Jussi Kortepuro (4) = lopputulos 9-3
Jarkko Honkasalo (3) / Ilpo Kautonen (1) vs. Mikko Kurki (3) / Markus Arvaja (2) = lopputulos 5-8


KESÄTENNIS ALKAA
(11.5.2018)
Kesätenniksen sarjat alkavat pyöriä 4.6. klo 18 kahdella A- sarjan ottelulla. Tsekkaa ohjelmat ja bongaa hienoja matseja pitkin kesää. Ohjelmat & tilastot löytyvät kesätenniksen sivulla. Hyviä kierteitä kaikille tiimeille!

KORTTELITENNIKSEN KAUSI 2017-2018 ON PELATTU (12.5.2018)
Kiivaiden finaalien jälkeen kauden mestareiksi selviytyivät Reissumiehet. Jaosto kiittää kaikkia joukkueita kuluneesta talvikaudesta ja päivittää sivuille kuvia, tilastoja & tunnelmia pian, sarjataulukosta selviää kauden kaikki lopputulokset. Tervetuloa mukaan jälleen ensi kaudella. Sitä odotellessa nautitaan kesätenniksestä ja ulkokentistä. Kiitos vielä kaikille Tiimeille!

KESÄ ON SAAPUNUT (11.5.2018)
Ulkokenttien kunnostus etenee huimaa vauhtia, tästä iso käsi kenttämestarille! Tennisjaosto onkin jo julkaissut kesän ohjelmapaketin, tutustu tarjontaan & tule mukaan pelaamaan! Kesätenniksen asiat löytyvät ylävalikosta koko kesän ajan.

FINAALIT LÄHESTYVÄT (7.5.2018)
Tennisjaosto toivottaa kaikki mukaan mitalijuhliin Kisikseen LA 12.5. klo 11 alkaen! Joukkuetenniksen kausi päättyy viimeisiin otteluihin ja jokaisen divarin menestyjät palkitaan samalla. Monessa divarissa on vielä panosta niin mitalitaistoissa kuin putoamiskamppailuissa. Tervetuloa mukaan seuraamaan kauden viimeisiä tiukkoja matseja! Finaalipäivän ohjelma

PEKKA ON POISSA (25.4.2018)
Kortteliliigan toimistolla Kisapuistossa on lippu puolitangossa. Huhtikuisena aamuna saavutti koskettava suru-uutinen harrasteliikuntayhteisön. Yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja Pekka Kolu on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. (suruuutisen ESS artikkeli)

DUNLOP TYKITTÄÄ
(16.4.2018)
Tiedätkö kuinka kovaa syötät? Nyt voit ottaa asiasta selvää, sillä Dunlop esittelee täysin uuden välinesarjansa Vierumäellä toukokuussa. Demo-Tourilla on pallotykkiä ja tutkaa tarjolla. Tutustu uutuuksiin ja selvitä samalla vastaus em. kysymykseen. (Lisätiedot: Dunlop-DemoTour.pdf)

MÄMMI ON PAHAA (15.3.2018)
Legendaarinen Tipu-Tour näyttää jälleen keväälle merkit. Älä jumita kotona mämmilusikan kanssa kuin Mieto, vaan tule pelaamaan! Paikan päällä myös perinteiset & jo legendaariset arpajaiset, ole nopea. Vai viekö Hälinen taas viimeiset voittoarvat nenäsi edestä? Hienoja pelimiehiä, upeita taidokkaita naisia, tiukkoja matseja monta sarjaa & hauskoja pelejä luvassa. Tervetuloa mukaan > tarkemmat tiedot turnaussivulla.

HISTORIAN ENSIMMÄINEN MIKSAUS-MIXTY ON PELATTU (11.3.2018)
Korttelitenniksen uusin turnaus oli iso menestys! Tennisjaosto kiittää kaikkia pelaajia erittäin onnistuneesta ja upeasta turnauksesta. Kokeneemmat pelaajat ottivat uudet harrastajat todella hienosti mukaan. Iso käsi liigahenkisyydestä kaikille pelaajille, Te teitte päivästä jännittävän ja kivan kaikille heti aamusta lähtien. Tuloksia ja tunnelmia pian turnaussivulla.

MIKSAUS-MIXTY 2018  (16.2.2018)
Uusi hauska turnaus! Korttelitennis kutsuu kaikkia pelaajia mukaan hauskaan täysin uuteen konseptiin, tervetuloa mukaan > tarkemmat tiedot turnaussivulla.

Miksaus Mixty 2018

HUIPPUTENNISTÄ LAHDESSA  (12.2.2018)
Perinteinen LAHTI CUP pelataan tulevana viikonloppuna 16.-18.2. Kisapuistossa, Januksella sekä Pajulahdessa. Tervetuloa katsomaan huipputennistä paikan päälle! Mukana juniorit, miehet & naiset aina A:han saakka. (lisätietoja)

WILSON PALLOJA KISIKSESTÄ  (13.1.2018)
Kisis Shop tarjoaa Korttelin pelaajille Wilson palloja erikoishinnoin. Tsekkaa tarjous ”Kontakti” -valikon alta yläreunasta. Diili katoaa kuun lopussa, käytä hyödyksesi!

VUODEN PELAAJAT  (6.1.2018)
Kortteliliigan vuotuisessa palkintogaalassa jaettiin jälleen arvonimiä kaudelta 2017. Tällä kertaa vuoden naispelaajaksi valittiin Milla Valkonen joukkeesta Salppuri, sekä vuoden miespelaajaksi Jorma Lavikainen, KUTE.

Vuoden pelaajat 2017

Vuoden pelaajat 2017: Milla Valkonen ja Jorma Lavikainen

KIITOS KULUNEESTA VUODESTA  (30.12.2017)
Tennisjaosto haluaa kiittää kaikkia managereita, joukkueita, pelaajia sekä yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta sekä toivottaa kaikille suuren luokan menestystä vuodelle 2018!

KINKUNSULATUSTA  (10.12.2017)
Klassista possuhikeä vuodatetaan jälleen Tapaninpäivänä, tsekkaa info turnaus-osiosta. Tervetuloa mukaan!

LIIGAN VUOSIKOKOUS  (9.12.2017)
Lahden Kortteliliiga ry:n sääntömääräinen vuosikokous MA 11.12. klo 18 kahvila Kispin kerhohuoneella Kisapuistossa. Kokouksessa vahvistetaan mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä valitaan johtokunta. Jokainen Kortteliliigan jäsen on tervetullut mukaan kokoukseen, äänestetään yhdessä tennisosaamista johtokuntaan!

OTTELUTULOKSET 2.0  (24.11.2017)
Tsekkaa uusi konsepti joka on työn alla > entistä tarkemmat ottelutulokset!

TEAM SPORTIA KARISTO TARJOAA  (21.11.2017)
Yhteistyökumppanimme tarjoaa näin joulun alla kaikille laatikollisen Wilson -tennispalloja erikoishintaan. Tsekkaa tarjous ”Kontakti” -valikon alta yläreunasta. Diili katoaa kuun vaihteessa, ole nopea!

KADONNEET PALLOT HAVAITTU  (20.11.2017)
Korttelitenniksen 2-divarin kestomenestyjä, vierivä kivi eli legendaarinen kuntoilu- ja voimailuseura ”Missing Balls” pitää ansaittua välivuotta. Kundit bongattiin viikonloppuna entisestä teknisestä virastosta palaveeraamasta. Kuulemma yksi kokouksen aiheista oli näyttävä comeback ja miten se suoritetaan..? Jäämme mielenkiinnolla odottamaan.


TULOKSET TULOSSA 
(17.11.2017)

Liigan toimisto on ansaitulla lomalla, joten tulokset ja samalla sarjataulukko on tällä hetkellä hieman perässä. Tämä riippumatta siitä, onko tulos lähetetty sähköisesti vai paperikortilla. Kärsivällisyyttä & ymmärrystä siis toivomme kaikilta.

TOLPPA LÖYSI TIIMIN – LÖYDÄTKÖ SINÄ TOLPAN?  (3.11.2017)
Tennismanageri Markku ”Maige” Pukka teki kauden alkuun megaluokan värväyksen. Aulis ”Tolppa” Mäkinen liittyy Zen Tuuppareiden vahvuuteen SeniorTourilla. Markku toivottaa Auliksen tervetulleeksi tiimiin ja lähetti myös uutiseen liittyvän kuvan (vai arvoituksen?):

”Missä palmupuut, siellä on muitakin.” (Markku Pukka)

UUSI SIVUSTO ON JULKAISTU!  (31.10.2017)
Nonni! Tennisjaoston uudet sivut näkyvät viimein eetterissä! Eihän siinä kuitenkaan mahdottoman kauaan mennyt, toivottavasti tämä sivusto palvelee pelaajia hyvin & pitkään. Kommentteja saa laittaa tulemaan, kehitämme ja viilaamme systeemiä edelleen aina kun aikaa ja resursseja liikenee.

KAUSI 2017-2018 PÄRÄHTÄÄ KÄYNTIIN  (23.10.2017)
Ennätykselliset 47 Tiimiä, 537 matsia ja 4 divaria! Tennisjaosto on ylpeä aktiivisista Liigalaisista, uusi alkava kausi on suurempi ja tiukempi kuin koskaan! Onnittelemme & kiitämme Teitä, valtaisa kumarrus kaikille. Avausotteluna pelataan MA 23.10. klo 20 Pajulahdessa ottelu Rafaelin Enkelit  vs. Hot Shot. Kaikki joukkueet aloittavat urakkansa viikoilla 43-44 ja päätöskierros pelataan LA 12.5.2018 Kisapuiston hallilla. Menestystä kauteen & tiukkoja kierteitä Tiimeille!

KORTTELITENNIS.NET SYNTYY  (6.10.2017)
Eräs nimeltämainitsematon jaostolainen saa valtaisan aivopierun ja varaa domainin. Luovuuden puuskan rauhoituttua sivuille alkaa syntyä jotain sotkua. Lukemattomien tuntien päästä konsepti alkaa sentään hieman näyttää rakkaudelta lajiin. Rankasti kahvia ja pullaa se silti vaatii että versio 1 näkee päivänvalon. Toivottavasti asiat verkolla ovat jo nyt sentään hieman paremmin.. ;)


Kuulitko hyvän kaskun kentän laidalla? Todistitko yllätyksellistä ratkaisua matsille? Nappasit kuvan hienosta pelitilanteesta? No lähetä se Jaostolle, niin kenties jaamme sen verkolla. Mikäli siis katsomme että kyseessä on Liigahengen mukaista huumoria tai muuten kynnyksen ylittävä juttu :)