Onko tiimi kadonnut? Vai pelaajat hukassa?

Uusia pelaajia saa ottaa mukaan Joukkuetenniksen joukkueisiin siirtorajaan saakka eli 31.12.2021 asti, sen jälkeen vasta seuraavalla kaudella. Kausi alkaa aina syksyllä ja päättyy toukokuussa.

Ota yhteys suoraan tiimeihin/pelaajiin. Ilmoituksia voit lähettää ja muokata olemalla yhteydessä Tennisjaostoon.


Joukkue etsii pelaajaa:
* UUSI Tennisjoukkue kaudelle 2022-2023:
Oletko joukkuetta vailla, kaipaatko uusia haasteita vai eikö vain ole löytynyt passelia porukkaa? Liity ihmeessä mukaan uuteen joukkueeseen kaudelle 2022-2023. Tavoitteena perustaa kokonaan uusi tiimi ja päästä pelaamaan 2- tai 3- divariin, myös säännöllinen treenivuoro suunnitelmissa. Ilmoita nimesi, sähköposti ja arviosi pelitasostasi niin olen tarkemmin yhteydessä. Terveisin Mikael (mikael.leva@tutanota.com)


Pelaaja etsii joukkuetta:
* Olisin halukas osallistumaan korttelitenniksen kesäsarjoihin, harrasteTeam. Olen joskus kauan sitten pelannut korttelitennistä ja samalla ollut LVS:N jäsen asuessamme Lahdesssa. Nykyisin olen Lahden seudulla mökkiläinen ja kesäaikaan hyvin paljon siellä. Talvisin pelaan ja harjoittelen pääasiassa Talissa. Tasosta sen verran, että käyn E-ja D-luokan kisoissa. Toivon, että löytyisi tiimi, johon olisi mahdollista osallistua.

Minut saa kiinni sähköpostilla (siivora55@gmail.com) tai puhelimesta (040-862 0403)


LÄHETÄ ILMOITUS PÖRSSIIN